Şekerli İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Şekerli İmam Hatip Ortaokulu olarak, milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; olanak ve yeterliliklerimizi artırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk Milli Eğitim sistemine katkıda bulunmaktır. Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Şekerli İmam Hatip Ortaokulu olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan, Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır. İnanıyoruz ki; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Biz, birbirimizi; öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz; öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetiriz.Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. FARKINDAYIZ Kİ; BİZ FARKLIYIZ. GENCİZ, ÇALIŞKANIZ,YETENEKLİ, ENERJİK ÇOŞKULU ve ÜRETKENİZ.

Başarılar: Okulumuz Şekerli Ortaokulu iken 2012-2013 eğitim öğretim yılında 8 öğrencimiz anadolu liselerine yerleşmiştir.2014-2015 eğitim öğretim yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir.İmam Hatip Ortaokulu olduktan sonra her yıl öğrencilerimizden bazıları Anadolu Liselerine yerleşmiştir.

Saatler: Ders Başlama Saati: 07.40 Ders Bitiş Saati: 14.10
Isınma: Kalorifer ile ısınılmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Derslik Sayısı: 10 Öğretmen Sayısı: 15 Öğrenci Sayısı:419

Telefon - 5331227246

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sekerliimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞEKERLİ MAH. ŞEKERLİ B.M SK. NO 162 İÇ KAPI NO SİVEREK / ŞANLIURFA

Öğretmen :14
Öğrenci :419
Derslik :9
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2800
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Şanlıurfa/Siverek/Şekerli Mahallesi

Adres - ŞEKERLİ MAH. ŞEKERLİ B.M SK. NO 162 İÇ KAPI NO SİVEREK / ŞANLIURFA

Ulaşım Öğretmen servisi ile tüm öğretmenlerimiz ilçe merkezine gidiş-geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 114 km, İlçe merkezine 25 Km yol uzaklıktadır. Yolu asfalttır.